Bilutleie i Umeå

Søk og sammenlign priser på leiebiler i byen Umeå, regionen Västerbottens län, Sverige. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Sentralt kan du finne bilutleiefirmaer som National, Enterprise, Hertz, Budget, Alamo, Thrifty, Keddy By Europcar, addCar, Avis, Green Motion, Sixt, Europcar f.eks. Autoprio.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Umeå

autoprio.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 1200 bilutleiefirmaer.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoprio.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde.* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Umeå - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil & bilutleie i UmeåSammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Umeå i Sverige. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler.

Leiebil i Umeås reisesentre, togstasjoner og flyplasser som Umeå Alvik flyplass 4 km og Örnsköldsvik flyplass 78 km, UME og nærliggende havner og fergeterminaler (Lundåkern, Öbacka Marina). Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis Sverige på Järnvägsallén 11, Europcar, Hertz på Flygplatsvägen 32, Budget på Airport, Budget på Gräddvägen 3, Avis på Airport, Europcar på Parkvägen 9, Mabi på Ankomsthallen, Sixt på Centralstation Järnvägsallén, Avis på Gräddvägen 3, Sixt på Illervägen 5, Sixt på Flygplatsvägen 22, Hertz på Verkstadsgatan 9, Mabi på Kardangatan 1, som alle har kontorer i Västerbottens län.

Fakta om Umeå

Umeå er en by som ligger i kommunen Umeå Kommun, Västerbottens län regionen, Sverige. Er bostedsbyen i regionen. 1. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Sveriges 15. største by/bydel. Holmsund, Vännäs, Sävar, Nordmaling, Hörnefors, Röbäck, Haga, Teg, Västerslätt og Öbacka er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Holmsund (ca 6 000 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Feriestedet ligger ca 24 moh. I byen bor det ca 83 200 (2018). Les mer om hva Umeå har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Umeå Busstasjon er stopp og stasjoner som ligger i nærheten av byen. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Umeå Kommun.

Severdigheter, aktiviteter og attraksjoner

Skal du være lenge i Umeå? Noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som kan være verdt et besøk. Om du ønsker deg opera, musikk og andre kulturelle opplevelser, er det NorrlandsOperan som anbefales. For å se og oppleve musikk, en forestilling og teater i byområdet er disse stedene anbefalt Sagateatern og Idunteatern – Folkets Hus. Ser du etter opplevelser og aktiviteter for hele familien? UmeLagun, Leo’s Lekland, Jump, Umelagun, Yttersjö badplats er vannparker, fornøyelsesparker eller temaparker. Holmsunds Tropikhus, 4H Gården – Minifarmer akvarier, dyrehager, dyrehager, tropicarium, tropisk hus og terrarium. Reiser du med barn og vil besøke en dyrehage? Baggböle Herrgård er noen spennende eldre, bygninger som herskapshus og palasser som du kan finne i nærheten.

Har du sett på gamle relikvier, eldre bygninger, antikviteter og kulturminner? Disse stedene ligger i nærheten, En vikingatida gravplats. Vil du oppleve historiske levninger? Ønsker du å handle en dag? Sagagallerian, Up2 shopping, MVG (MVG gallerian), Avion og Utopia (Dystopia) ligger innen gå avstand. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Döbelns plan er nære. Vakre kirker eller katedraler Ersboda Kirke, Umeå stadskyrka, Västerslättskyrkan, Tegs Kirke og Mariakyrkan som ligger i området.

I nærheten av sentrum kan du finne idrettsbaner som Onsdagsvägens fotbollsplan og Campus Friidrottsarena. Sol (Gammliavallen) og T3 Center ligger i byen om du ønsker å se en sportskamp, fotball, eller en konsert. Guitars (Guitars the Museum), Kvinnohistoriskt Museum, Regementsmuseet, Västerbottens Museum, Fiske & sjöfarts museet, Bildmuseet og Den förhistoriska världen ligger nær sentrum. En dag på Umeås museer og kunstgallerier? Bading og sol på stranden? Dette kan du gjøre på Nydalabadet og Stöcksjö badplats. Sett deg i bilen og besøk stranden! Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Sörfors golfbana 12 km, Norrmjöle golfbana 19 km og Umeå golfklubb 15 km. Umåker er innen gangavstand om du ønsker å spille på hester på f.eks galopp og trav eller se motorsport.

Utsiktspunkter, hager og parker

Japanska trädgården og Arboretum Norr ligger i byen om du ønsker å oppleve hager og parker, som er blitt anbefalt av oss. Om du ønsker å se på utsikten, er Nipan, Klabbölebänken, Djäknebölsklinten, Norrfors Laxtrappa og Vallberget sentrale utsiktspunkter. Dunkerslunden, Lars Widdings Park, Broparken og Rådhusparken er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset.

Nærliggende destinasjoner, Umeå

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil i Umeå lufthavn og Örnsköldsvik lufthavn.Lei en bil i byer i regionen: Leie en bil Skellefteå, Lycksele, Ursviken, Viken og Skelleftehamn.

Bilutleiefirmaer i Umeå, Sverige

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Keddy By Europcar, Green Motion, addCar og MABI er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Umeå lufthavn og Örnsköldsvik lufthavn. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Umeå kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (31 stemmer, gjennomsnitt: 4,65 av 5)