SIXT USA åpner et nytt kontor på Eagle County Regional Airport i Vail, Colorado

SIXT USA, en av verdens ledende premiumleverandører av mobilitet, åpner sin nyeste beliggenhet i Eagle County Regional Airport i Vail, Colorado 23. november, og gir flere reisende premium leiemuligheter i enda et stort turistmarked. Denne kunngjøringen følger en rekke filialåpninger over hele USA det siste året, inkludert Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport, Charlotte Douglas International Airport, Nashville International Airport og Kauai Lihue International Airport, og fortsetter å vokse merkevarens fotavtrykk over hele landet.

ColoradoVail har i gjennomsnitt mer enn 1,6 millioner besøk årlig, og 2021 er et av de travleste årene som er registrert, ifølge Eagle County Regional Airport. Byen er en av de mest kjente skidestinasjonene i USA, og åpningen av SIXT Vail-filialen vil gi vinterreisende muligheten til å leie klassens beste transport når de drar til fjells. Filialåpningen er ideell timet med de fleste skisteder over hele Colorado som offisielt åpner dørene tidlig i november.

«Vi er glade for å fortsette vår ekspansjon i USA ved å legge Vail til vårt voksende nettverk» sa Tom Kennedy, president og administrerende direktør i SIXT USA. «Vail har lenge vært en av de mest populære skidestinasjonene i USA, og vi ser frem til å tilby våre førsteklasses produkter og utleietjenester til de tusenvis av skiløpere og ferierende som velger å reise gjennom Eagle County Regional Airport.»

SIXT USA har fortsatt å utvide virksomheten med sikte på å bringe et førsteklasses produkt og kundeservice til reisende over hele landet. Kunder oppfordres til å laste ned SIXT-appen og bruke den nye Mobile Checkout-tjenesten som nå er tilgjengelig på over 30 flyplasssteder.

Om SIXT

Sixt SE, med sitt registrerte kontor i Pullach nær München, er en ledende internasjonal leverandør av høykvalitets mobilitetstjenester. Med produktene sine SIXT rent, SIXT share, SIXT ride og SIXT+ på mobilitetsplattformen ONE tilbyr selskapet en unik integrert premium mobilitetstjeneste på tvers av feltene kjøretøy- og nyttekjøretøyutleie, bildeling, turmelding og bilabonnement. Produktene kan bestilles gjennom SIXT-appen, som også integrerer tjenestene til sine anerkjente mobilitetspartnere. SIXT har tilstedeværelse i mer enn 100 land over hele verden.