Bilutleie i Hornafjörður lufthavn

Pris sammenligning på leiebil på Hornafjörður lufthavn (Hornafjörður Airport, Hornafjordur flyplass, lufthavn), IATA: HFN, ICAO: BIHN i Island på nettet. Søk og bestill en bil på tre enkle trinn. Nærliggende er bilutleiefirmaer som Thrifty, Sixt, Avis, Europcar, Budget, Hertz, osv. Prisen inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring og flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoprio.no kan hjelpe deg med å søke etter leiebiler.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Hornafjörður lufthavn

autoprio.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 1200 bilutleiefirmaer
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoprio.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted

Billig bilutleie på Hornafjordur flyplass

Autoprio.no oppgir priser på leiebiler fra selskaper som er trygge og kvalitetssikrede slik at det ikke oppstår problemer når du henter bilen. Flyplassnavnet er IATA: HFN og ICAO: BIHN. Stor og trygg eller liten og billigere? Det lønner seg å sammenligne før du bestiller. Her kan du sammenligne leiebil og bilutleie fra flere bedrifter på Hornafjörður lufthavn i -, Island. Nærmeste by er Höfn, Höfn 5 km.

Leiebil som skal hentes på Hornafjordur flyplass. Søk etter plass og velg destinasjon fra listen. Vi kan tilby bilutleie som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Hertz, Budget, Europcar er selskapene vi sammenligner på flyplassen for å finne den beste prisen. Stasjonsvogn, kombibiler, familiebiler, full størrelse, mini, liten-medium lastebil, liten suv, Økonomi, kompakt elite, 7-seters minibuss, luksus, luksusbiler, 9-seters minibuss, lastevogn, lastebiler, varebiler, minibusser, Økonomi elite, medium suv, stasjonsvogn elite, hybridbiler, spesielle biler, stor lastebil, luksuselite, kabriolet, sportsbiler, 5-seters minibuss, moped, kompakt, eksotiske biler, standard, suv, jeep, 4×4, premium, middels elite, middels, mini elite, elbiler og automatiserte biler er biltyper og modeller som autoprio.no sammenligner priser på. Sammenlign leie for en dag, lang tids, ett år, en hel måned, uke, helg eller det antallet av dager du ønsker. Lei enveisleie (one way) hvor du henter her og leverer et annet sted.

Om Hornafjörður lufthavn (Hornafjordur flyplass), informasjon og fakta. Flyplassen ligger i kommunen Sveitarfélagið Hornafjörður, i regionen Austurland, i Island. Hornafjordur flyplass, Djúpivogur flyplass, Breiðdalsvík flyplass og Fagurhólsmýri flyplass er andre flyplasser i nærheten. Höfn 5 km (ca 1 700 innb) og Reyðarfjörður 95 km (ca 1 200 innb) er de nærmeste store byene. Hornafjordur Airport, Hornafjordur flyplass, Hornafjörður Airport er alternative navn. Flyplassen ligger ca 24 fot/7 meter over havet. Mer informasjon om hvor du skal hente eller levere bilen din vil du finne på bestillingen din. Ulike selskaper har sitt eget kontor hvor du kan hente nøkkelen osv. Har du planlagt eller skal du fly til eller fra og bruke Hornafjordur flyplass på ferie eller forretningsreise? Her kan du finne informasjon, kart, vær oversikt, kontaktinformasjon og informasjon om flyplassen. Foss Vatnajokull, Fosshotel Vatnajokull og Edda Hotel Nesjum er noen herberger og hoteller i nærheten av flyplassen. Om du trenger overnatting for en natt. De er alle innen 3 km.

Info og fakta om Hornafjordur flyplass

Lengdegrad: -15.2272200
Breddegrad: 64.2955600
Høyde over havet: 24 fot/feet – 7 m
IATA-code/kode: HFN
ICAO-code/kode: BIHN

Kontakt

Adresse: –
Telefon: –
Nettsted: –
Eieren: –
Facebook: –
Twitter: –

Vanlige spørsmål om leiebil i Hornafjörður lufthavn

Hvilke bilutleiefirmaer er det på Hornafjörður lufthavn?

Det er over 3 bilutleiefirmaer på Hornafjörður lufthavn. Bilutleiefirmaer som Europcar, Budget, Hertz.

Kan jeg bestille uten kredittkort på Hornafjörður lufthavn?

Ja, det er ikke noe problem å bestille uten kredittkort. Bare vær oppmerksom på at selv om du betaler med et debetkort, må du oppgi et gyldig kredittkort med førerens navn når du henter bilen, Utleie firmaet krever et kredittkort for innskuddet på Hornafjörður lufthavn. Kredittkort som er godkjent er MasterCard, Visa og i noen tilfeller American Express.

Hvilke kostader er inkludert i leieprisen?

I de fleste tilfeller inkluderer leieprisen kollisjonskader, ansvarsbeskyttelse, skatt, flyplassavgift på Hornafjörður lufthavn, ubegrenset kjørelengde og nedbruddshjelp. Vær oppmerksom på at kostnadene som følger med, kan variere avhengig av bilutleie og destinasjonsland. Leieforhadleren som kan også velge å spørre deg om et depositum eller et overskudd på leiebordet. Sørg for å sjekke leieforholdene ved bestilling.

Hva er min egenandel?

Om kollisjonsforsikring (CDW) og tyveriforsikring (TW) er inkludert i din bestilling, så vil det mest sannsynlig fortsatt være en egenandel. Egenandelen er beløpet du er ansvarlig for om det oppstår skade eller tyveri av leiebilen under leieforholdet. Hvordan fungerer det? For eksempel, om CDW og TW er inkludert og din egenandel er 10 000 NOK, så er du ansvarlig for å betale opp til 10 000 NOK for skade eller tyveri av leiebilen. Om det oppstår skade for et høyere beløp enn egenandelen (i dette eksemepelet 10 000 NOK), så dekkes dette av CDW eller TW forsikringen og du må dermed ikke betale mer enn egenandelsbeløpet. Vær obs på at dekk, glass, frontrute og understell ikke alltid er forsikret av CDW og TW forsikringene, så du kan bli ansvarlig for disse i tillegg til egenandelen. Når du henter bilen så kommer utleiefirmaet til å blokkere egenandelen på hovedsjåførens kredittkort som et depositum. Blokkeringen fjernes når bilen leveres tilbake uten skade på Hornafjörður lufthavn, men det kan ta noen dager før beløpet er tilgjengelig på kontoen din.

Kan jeg leie bil hvis jeg er under 25 år eller over 75 år?

Ja, de fleste bilutleiefirmaer har en minimumsalder på 21 år for leiebiler. Kravene kan imidlertid variere avhengig av bilutleiefirmaet på Hornafjörður lufthavn og destinasjonslandet. Merk at det kan påløpe tilleggskostnader hvis hovedsjåføren er under 25 år eller over 75 år for å dekke den ekstra forsikringskostnaden. Eventuelle tilleggskostnader vil være oppgitt i kostnadsoversikten før du bekrefter bestillingen.

Hvor kan jeg bestille forsikring?

Vi anbefaler at du trekker fradrag ved bestilling. De forsikringsselskapene som vi samarbeider med tilbyr fullstendig fradragsberettiget pakke som er opptil hele 50% billigere enn om du kjøper fra utleieselskapets kasse på Hornafjörður lufthavn. Kostnader og vilkår for forsikringen vil bli oppgitt ved bestillingen.

Leiefirmaer og leiebil på Hornafjordur flyplass (HFN), Island

Avis, Hertz, Europcar, Budget og Sixt er selskapene vi sammenligner på flyplassen for å finne den beste prisen.

Bilutleie Hornafjordur flyplass kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding