Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Pontianak

Sammenlign bilutleiefirmaer Pontianak

Bilutleie i Pontianak

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Pontianak, regionen Kalimantan Barat, Indonesia. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autoprio.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Pontianak - Sammenlign priser før du bestiller!

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i byen Pontianak, Indonesia.

Bilutleie fra Pontianaks flyplasser som Pontianak Sungai Durian Supadio flyplass 16 km, PNK, togstasjoner og reisesentre mm.. Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Europcar, Hawk, Avis.

Informasjon om Pontianak

Pontianak (Pontijanak, Kota Pontianak) er en by som ligger i kommunen Kalimantan Barat, Kalimantan Barat regionen, Indonesia. Er bostedsbyen i regionen. 1. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Indonesias 25. største by/bydel. Har ca 455 200 (2018) innbyggere. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Kalimantan Barat. Større byer og feriesteder er -. Byen ligger ca 2 moh. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er Pontianak Barat og Pondoktengah. Terminal ALBN Sungai Ambawang og Terminal Batulayang er stopp og stasjoner som ligger i nærheten av byen. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Kalimantan Barat.

Severdigheter, aktiviteter og attraksjoner

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Pontianak. Om du har lyst til å besøke et museum, kan du velge mellom Rumah Betang og Museum Kalimantan Barat, disse er gå avstand fra sentrum. Gardenia, TAMAN DIGULIS er vannparker, fornøyelsesparker eller temaparker. Leter du etter aktiviteter og opplevelser med barna? Kjøpesentre som f.eks. Mall Matahari, er i nærheten om du ønsker å handle. Nær sentrum finner du Komplek GOR. Se de forskjellige lagene i byen spille fotball? eller kanskje se en konsert?

Leiebil i flyplasser i nærheten

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Supadio-Pontianak lufthavn. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis.

Bilutleiefirmaer i Pontianak, Indonesia

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Hawk, TRAC Astra, Avis, Eazy Rent og Europcar, som alle har kontorer i Pontianak. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Supadio-Pontianak lufthavn. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Pontianak kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding