Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Payakumbuh

Sammenlign bilutleiefirmaer Payakumbuh

Bilutleie i Payakumbuh

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Payakumbuh, regionen Sumatera Barat, Indonesia. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autoprio.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Payakumbuh - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Payakumbuh i Indonesia. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige.

Hawk, Europcar, Avis er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Leiebil i Payakumbuhs reisesentre, togstasjoner og flyplasser som Padang Sumatra Minangkabau internasjonale flyplass 75 km. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske.

Mer om Payakumbuh

Om byen Payakumbuh (PajaKumbuh, Paja Kombo, Rayakumbuh, Kota Payakumbuh, Pajakoemboeh), som ligger i delen Sumatera Barat, regionen Sumatera Barat, Indonesia. Er sentral beliggenhet i området. 2. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Indonesias 109. største by/distrikt. Bukittinggi (ca 98 700 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. En by som har ca 121 600 (2018) innbyggere. Om du bare skal besøke Payakumbuh for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. Talang, Secincin, Labuhlawas og Parambahan er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Byen ligger ca 517 moh. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Sumatera Barat.

Aktiviteter, severdigheter og attraksjoner

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Payakumbuh. Badeland, fornøyelsesparker eller temaparker du kan gå til er for eksempel. Sungai Janiah. Ser du etter opplevelser og aktiviteter for hele familien? Palass Pagar Ruyung er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum. Palace Replica og Kelok 9 er utsiktspunkt i byen, hvor du kan se hele byen. Fascinerende og vakre grønne områder og parker i byen er Park Kota og Park ngalau indah.

Leiebil i flyplasser i nærheten

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Minangkabau lufthavn. Sammenlign langsiktig leie, leie for en dag, for ett år, en hel måned, en uke, eller ønsket antall dager i Payakumbuh.

Bilutleiefirmaer i Payakumbuh, Indonesia

Europcar, Avis, Hawk, Eazy Rent og TRAC Astra er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Minangkabau lufthavn. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Payakumbuh kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding