Bilutleie i Pangkalpinang

Sammenlign prisen på leie av bil i Pangkalpinang, regionen Bangka-Belitung, Indonesia på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoprio.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Pangkalpinang

autoprio.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 1200 bilutleiefirmaer
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoprio.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Pangkalpinang
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted

Billig bilutleie i Pangkalpinang - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen Pangkalpinang, Indonesia. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen.

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Bangka-Belitung, Hawk, Europcar, Avis. Leiebil fra Pangkalpinangs jernbanestasjon, reisesentre og flyplasser som Pangkal Pinang Depati Amir flyplass 5 km, PGK og nærliggende havner og fergeterminaler (Terminal Penumpang, Dermaga Havn, Havn Pangkal Balam). Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis.

Mer om Pangkalpinang

Pangkalpinang (Merawang, Pankal Pinang) är en by i kommunen Bangka-Belitung, Bangka-Belitung regionen, Indonesia. Er bostedsbyen i regionen. 1. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Indonesias 102. største by/distrikt. Det bor ca 125 900 (2018) innbyggere i byen. Sungailiat (ca 74 700 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Bintang, Melintang, Paritbacang, Gobek og Semabong er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Indonesia og Bangka-Belitung. Feriestedet ligger ca 10 moh. Reise med buss? Disse stoppene og stasjonene ligger i nærheten av byen Terminal Kampung Keramat og Terminal Girimaya. Få også tips om lokale bedrifter i Bangka-Belitung.

Aktiviteter, severdigheter og attraksjoner

Et lite forslag til aktiviter, oppleveleser, museer, attraksjoner og steder i Pangkalpinang som kan verdt et besøk mens du er på ferie. Bading og sol på stranden? Dette kan du gjøre på Pantai Pasir Padi. Sett deg i bilen og besøk stranden! Park Mandara og Pantai Pasir Padi ligger i byen om du ønsker å oppleve vakre parker og grønne områder. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Girimaya Golf Course 3 km.

Kampung Rasau, Pantai Pasir Padi er temaparker, badeland eller fornøyelsesparker som ligger i Pangkalpinang. Leter du etter aktiviteter og opplevelser med barna? Om du har lyst til å besøke et museum, kan du velge mellom Museum Timah, disse er gå avstand fra sentrum. Kjøpesentre som f.eks. Pangkalpinang Plaza, Puncak Mall og Bangka Trade Center, er i nærheten om du ønsker å handle. Vil du se byens lag spille? Kanskje se en konsert? Eller fotball? Nære sentrum finner du Stadion Depati Amir.

Leiebil i flyplasser i nærheten

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Depati Amir lufthavn.

Bilutleiefirmaer i Pangkalpinang, Indonesia

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene TRAC Astra, Hawk, Avis, Eazy Rent og Europcar. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Depati Amir lufthavn. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Pangkalpinang kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding