Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Padang

Sammenlign bilutleiefirmaer Padang

Bilutleie i Padang

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Padang, regionen Sumatera Barat, Indonesia. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autoprio.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Padang - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Padang i Indonesia. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige.

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Padangs reisesentre, togbanestasjoner (Stasjon Tabing, Indarung, Padang og Bukit Putus) og flyplasser som Padang Sumatra Minangkabau internasjonale flyplass 20 km, PDG. Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Hawk, Europcar, Avis.

Mer om Padang

Informasjon om byen Padang (Kota Padang), som ligger i kommunen Sumatera Barat, regionen Sumatera Barat, Indonesia. Er bostedsbyen i regionen. 1t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Indonesias 13. største by/distrikt. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er Seberangpadang, Damar, Ampang, Induring og Kataping Satu. Større byer og feriesteder er Bukittinggi (ca 98 700 innb), Pariaman (ca 92 200 innb), Solok (ca 48 400 innb) og Sijunjung (ca 27 800 innb). Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Indonesia og Sumatera Barat. Ligger ca 6 meter over havet. I byen bor det ca 840 400 (2018). Minibuses to Batusangkar og Buses to Payakumbuh er stopp og stasjoner som ligger i nærheten av byen. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Sumatera Barat.

Severdigheter, attraksjoner og aktiviteter

Lurer du på hva du skal se i Padang? Her kommer det noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som du kanskje ønsker å besøke. Situs Malin Kundang og Museum Adtywarman ligger nær sentrum. En dag på Padangs museer og kunstgallerier? Pantai Air Manis er strendene som ligger i nærheten av feriesteder. Om du ønsker å holde deg i ro, svømme og sole deg. Leter du etter et sted å handle? Byens store kjøpesentre er f.eks. Plaza Andalas og Ruko.

Leiebil i flyplasser i nærheten

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Minangkabau lufthavn. Billige SUV-leie i Padang.

Bilutleiefirmaer i Padang, Indonesia

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Europcar, Eazy Rent, Avis, Hawk og TRAC Astra. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Minangkabau lufthavn. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Padang kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding