Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Sint Maarten

Sammenlign bilutleiefirmaer Sint Maarten

Bilutleie i Sint Maarten

Sammenlign leieprisene i hele Sint Maarten med reservasjonen på nettet. Gjennom vår søkemotor kan du bestille en leiebil i 3 enkle trinn. En leie bil gjennom oss betyr ingen ubehagelige overraskelser når leiebilen skal hentes. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La oss hjelpe deg med å finne en leiebil i Sint Maarten på nett. Gode priser for luksus, familie og økonomi biler. Om du bare ønsker å leie en billig bil fra et selskap du foretrekker, kan du gjøre dette når du søker.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd og tips om leie av bil i Sint Maarten

Her har vi samlet noen tips til hva du bør vurdere når du leter etter leiebil i Sint Maarten og i regioner/stater som .

Gjør en rask inspeksjon ved henting

Inspiser og undersøk leiebilen når du henter den. Sjekk at alle skader, riper og bulker er inkludert i tilstandsrapporten. Sjekk hvor stor egenandelen er! Det som ofte skiller mellom mindre, billigere selskaper i Sint Maarten og større globale selskaper er størrelsen på egenandelen. Les også vilkårene nøye når det gjelder hvordan bilen skal returneres. Mindre lokale bedrifter kan ha administrasjonsgebyr dersom bilen skal leveres tilbake med tom tank. Eventuelle gebyrer er oppgitt i våre vilkår og betingelser når du søker.

Er gratis kilometer / gratis mil inkludert?

Sjekk at fri kilometer er inkludert i leien. Dersom fri kjørelengde ikke er inkludert, sjekk at antall kilometer i kontrakten er tilstrekkelig. Alle større selskaper har ubegrenset kjørelengde, men rimeligere selskaper kan ha en maksimal kjørelengde per dag.

Gjennomgå kontrakten og vilkårene nøye

Se gjennom og les leiebetingelsene før du bestiller leiebilen. Autoprio.no tilbyr leiebiler fra flere ulike leiebilselskaper og betingelsene varierer mellom de ulike selskapene. Mindre bedrifter kan ha administrative gebyrer som skal betales på stedet som gjelder tanking etter retur. Eventuelle gebyrer er oppgitt under bestillingen. Se gjennom og les kontrakten når du henter leiebilen. Autoprio.no tilbyr billige leiebiler fra flere ulike leiebilselskaper i Sint Maarten og kontrakten er forskjellig mellom de ulike selskapene. Hvis det er noe du ikke forstår i kontrakten, spør noen fra selskapet på stedet eller kontakt oss direkte.

Bestill så tidlig som mulig

Bestill så tidlig som mulig, det blir som regel dyrere om du venter. I store byer som stiger ofte prisene jo senere du bestiller. Det kan også være vanskelig å finne biler på store flyplasser som , hvis du venter for lenge.

Sammenlign priser fra flere selskaper og bestill leiebilen på Internett

Lei en bil billig i Sint MaartenÅ søke og bestille leiebil på Internett blir billigere og det er enklere og tar kortere tid. Sammenlign mange selskaper og nettsteder for å finne den beste prisen. Autoprio.no sammenligner flere selskaper samtidig i et enkelt søk via Cartrawler. Vi eier ingen biler men sammenligner kun priser fra forskjellige selskaper som f.eks. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Payless og Green Motion, etc.

Er det flere av dere som skal kjøre bilen? Hvor skal du?

Ekstra sjåfør? Dersom det er flere som kjører bilen, skal dette oppgis ved bestilling eller hos selskapet ved ankomst. Husk at det kan være restriksjoner på å kjøre bilen til andre land og ta bilen fra eller til øyer som .

Fyll bensin på bilen før du returnerer den

Ulike selskaper har forskjellige drivstoffbetingelser. Dersom bilen skal fylles før retur, gjør det for å unngå ekstra gebyrer fra leiebilselskapet. Noen mindre firmaer har et administrasjonsgebyr for å fylle drivstoff på bilen dersom den skal stå tom, noe som står i betingelsene men ikke alltid i totalprisen. Se ekstra nøye på tankingsforskriften! Hvis bedriften har Hent full, levere tom så kan det påløpe et administrativt gebyr for tanking. Eventuelle gebyrer er oppgitt under bestillingen. Det er ofte de rimeligere selskapene som har Hent full, levere tom.

Vanlige spørsmål om leiebil i Sint Maarten

Kan jeg bestille uten kredittkort i Sint Maarten?

Ja, det er ikke noe problem å bestille uten kredittkort. Bare vær oppmerksom på at selv om du betaler med et debetkort, må du oppgi et gyldig kredittkort med førerens navn når du henter bilen, Utleie firmaet krever et kredittkort for innskuddet. Kredittkort som er godkjent er MasterCard, Visa og i noen tilfeller American Express.

Hvor kan jeg bestille forsikring i Sint Maarten?

Vi anbefaler at du trekker fradrag ved bestilling. De forsikringsselskapene som vi samarbeider med tilbyr fullstendig fradragsberettiget pakke som er opptil hele 50% billigere enn om du kjøper fra utleieselskapets kasse. Kostnader og vilkår for forsikringen vil bli oppgitt ved bestillingen.

Kan jeg leie bil hvis jeg er under 25 år eller over 75 år i Sint Maarten?

Ja, de fleste bilutleiefirmaer har en minimumsalder på 21 år for leiebiler. Kravene kan imidlertid variere avhengig av bilutleiefirmaet og destinasjonslandet. Merk at det kan påløpe tilleggskostnader hvis hovedsjåføren er under 25 år eller over 75 år for å dekke den ekstra forsikringskostnaden. Eventuelle tilleggskostnader vil være oppgitt i kostnadsoversikten før du bekrefter bestillingen.

Er det ekstra kostnader om du ønsker et annet leverings sted i Sint Maarten?

Ja I de aller fleste tilfellene vil det koste litt ekstra om du ønsker å levere kjøretøyet på et annet sted enn hva du hentet det på. Vi vil tydlig si om enveis avgiften er inkludert i leieprisen eller hva ekstra kostnadene vil være.

Finn en leiebil i Sint Maarten - Søk, Sammenligne & Spar

Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader, og det følger med gratis avbestilling og endring opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på ett. Med oss på autoprio.no ka du søke etter biler på og i Sint Maarten populære byer, togstasjon, fergeterminaler og de store flyplassene.

Vi sammenligner leiepriser og bilutleie fra flere selskaper fra alle de populære destinasjonene i Sint Maarten og finn de beste prisene på leiebilene. Søk og bestill i byer og på feriesteder som Cul de Sac, Lower Prince’s Quarter, Koolbaai, Philipsburg. Vi gir deg en liste med priser som er trygge og kvalitetssikrede, for å forsikre at det ikke blir noen problemer når du ankommer.

Fakta om Sint Maarten

Sint Maarten har ca 37 000 innbyggere og ligger i Nord-Amerika. Samlet areal på 21 km2. Sint Maarten er det 217 største landet når det gjelder beboere og 244 største i verden på overflaten. 34. største i landet når det gjelder beboere og 41. største på overflaten i Nord-Amerika. De største regionene/fylkene er – av totalt . Alternativt navn er Country of Sint Maarten, Land Sint Maarten, Sint Maarten (Dutch Part). Hovedstaden er Philipsburg, hvor det bor ca 1 400 innbyggere. +599 er landskoden du å bruke når du ringer landet. Nettsider på nettet har som oftest domenerutvidelsen .sx. English, Dutch er språkene som brukes i landet. Få flere forslag til attraksjoner, kultur og tips om destinasjoner mens du er i Sint Maarten og se værmeldinger og kart. De fem høyeste fjellene er Sentry Hill (103 m), Sint Peter Hill (96 m) og Naked Boy (0 m). De fem største byene er Cul de Sac (ca 8500 innb), Lower Prince’s Quarter (ca 8000 innb), Koolbaai (ca 6000 innb), Philipsburg (ca 1400 innb). For å handle brukes valutaen Guilder (ANG). Landene som er naboland er Saint Martin. Er det inkludert i prisen å krysse lande grenser? Vanligvis ikke, mot et gebyr kan utleie selskapet la deg krysse lande grensen mellom Saint Martin. Alle tilleggskostnadene betales direkte til utleiefirmaet i den lokale valutaen, Guilder (ANG). Det blir oppgitt i betingelsene og under bestillingen om det er lov å krysse lande grenser og til hvilke land.

Turistattraksjoner og aktiviteter i Sint Maarten

Fly Zone Treetop Adventure Park og St Kitts Eco Park er vannparker, fornøyelsesparker eller temaparker. Ser du etter opplevelser og aktiviteter for hele familien? En dag for vinsmaking i Sint Maarten? Golden Arms Winery og Caribbean Wineser eksempler på vingårder og vingårder.

Billig bilutleie med gratis kjørelengde i Sint Maarten

Det finnes mange forskjellige modeller og størrelser på bilene og velge imellom. Biltyper i Sint Maarten: Økonomi elite (Economy elite), Eksotiske biler (Exotic), Stasjonsvogn / Kombibiler / Familiebiler (Intermediate), Stasjonsvogn elite (Intermediate elite), Spesielle biler (Special), Premium, Middels Elite (Fullsize elite), Hybridbiler (Hybrid cars), Middels (Fullsize), 5-seters minibuss (5 seat minivan), 7-seters minibuss (7 seat minivan), Stor lastebil (Large truck), Minibusser (Minivan), Lastevogn / Lastebiler / Varebiler (Cargo van), Mini elite, Standard, Liten-medium lastebil (Small-medium truck), SUV / Jeep / 4×4 (SUV), Kompakt elite (Compact elite), Økonomi (Economy), Mini, 9-seters minibuss (9 seat minivan), Luksuselite (Luxury elite), Full størrelse (Estate), Medium SUV, Luksus / Luksusbiler (Luxury), Moped, Elbiler (Electric cars), Kabriolet / Sportsbiler (Convertible), Kompakt (Compact), Liten SUV (Small SUV). Så klart har større byer og populære desinasjoner flere typer å velge mellom. Om du ønsker å leie en luksusbil, kan det lønne seg å se etter de største flyplassene og de mest populære destinasjonene i de store regionene, f.eks. -. Det kan være vanskeligere å finne spesialbiler i høysesongen, så begynn å titt etter de i god tid.

Eksempler på biler du kan leie i Sint Maarten er Spesielle biler, Moped, etc. Mini: f.eks Chevrolet Sonic, Renault Twingo, Kia Picanto, Kompakt elite, Luksuselite, etc. Standard: f.eks Hyundai Sonata, Medium SUV, etc. Stasjonsvogn / Kombibiler / Familiebiler: f.eks Toyota Avensis, Hybridbiler, Liten SUV, Lastevogn / Lastebiler / Varebiler, Premium, etc. Middels: f.eks Chevrolet Epica, etc. Minibusser: f.eks Suzuki APV, Hyundai H1, etc. 9-seters minibuss: f.eks Hyundai H1, Renault Trafic, Middels Elite, Luksus / Luksusbiler, Økonomi elite, etc. 7-seters minibuss: f.eks Chrysler Voyager, Suzuki APV, Peugeot 807, Stasjonsvogn elite, etc. Kompakt: f.eks Renault Megane Convertible, Nissan Versa, Kia Soul, Ford Focus, Nissan Almera, Elbiler, 5-seters minibuss, etc. Økonomi: f.eks Toyota Yaris, Renault Captur, Renault Clio, Dacia Sandero, etc. SUV / Jeep / 4×4: f.eks Ford Expedition, Toyota Prado, Suzuki Jimny, etc. Kabriolet / Sportsbiler: f.eks Renault Megane Convertible, Eksotiske biler, Full størrelse, Liten-medium lastebil, Stor lastebil, Mini elite, etc. osv. I mindre byer og øyer som Mona Island, Molly Beday, Little Key, Guana Key of Pelikan, Pelikan Key, Snoopy Island og Pond Island osv. vil utvalget være mindre.

Parkering og trafikk regler

Leie en bil og kjøre en bil er som regel velding enkelt, men i andre land finnes det forskjellige trafikkregler i Sint Maarten å følge. Om du skal besøke og kjøre i støre byer som Cul de Sac, Lower Prince’s Quarter, Koolbaai, Philipsburg må du være forberet på kø, helst i rush tiden og noen ganger kan det være ekstremt vanskelig å finne parkering. Prøv å lær deg iallfall de mest vanlige parkerings- og trafikk reglene før du begynner å kjøre, og sørg for at du unngår problemer med politiet.

Tips for å finne en leiebil i Sint Maarten

Hvordan kan du leie de billigste bilen i Sint Maarten? Bestill leiebilen over nettet, det er både enklere og tar mindre tid. Bestill så fort som mulig, da det vanligvis er dyrere desto nærmere du kommer. Bestill før du reiser spesielt om du skal hente bilen på en flyplass som f.ek. Prinsesse Juliana internasjonale lufthavn. Når du søker hos oss vil du finne de beste prisene. Når du er på utkikk etter en leiebil i Sint Maarten sammenligner autoprio.no f.eks disse selskapene Next Level, Avis, Green Motion, Hertz, Payless, Flizzr, CCB Rent A Car, Thrifty, Mex, National, Enterprise, Budget, Sixt, Europcar.

Destinasjoner i Sint Maarten

Sammenlign leiebil i regioner som: -. Sammenlign antall dager du ønsker, uke, helg, leie for en dag, et år, en hel måned eller lang tid i Sint Maarten. Leiebil i byer som: -. Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i Sint Maarten. Bilutleie på flyplasser som: -.

Leiefirmaer vi sammenligner i Sint Maarten

Thrifty, Mex, Avis, Sixt, National, Flizzr, Green Motion, Payless, Europcar, Budget, Hertz, Enterprise, CCB Rent A Car og Next Level er noen av selskapene autoprio.no sammenligner i Sint Maarten.

Bilutleie Sint Maarten kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding