Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Codrington

Sammenlign bilutleiefirmaer Codrington

Bilutleie i Codrington

Sammenlign prisen på leie av bil i Codrington, regionen Barbuda, Antigua og Barbuda på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoprio.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Codrington - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner både store og små selskaper og finner den beste prisen til alle typer av biler. Sammenlign bilutleie fra flere selskaper i byen, Codrington i Antigua og Barbuda.

Leiebil i Codringtons reisesentre, togstasjoner og flyplasser som Barbuda Codrington lufthavn 1 km og Antigua Barbuda V. C. Bird internasjonale lufthavn 55 km. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske.

Fakta om Codrington

Codrington (Codrington Village) er en by som ligger i kommunen Barbuda, Barbuda regionen, Antigua og Barbuda. Er bostedsbyen i regionen. 1. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Antigua og Barbudas 7. største by/bydel. Byen ligger ca 6 meter over havet. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er Piggotts, Potters Village, Parham, James Corner og Dulcina. Det bor ca 1325 (2018) innbyggere i byen. Saint John’s (ca 24 200 innb), Piggotts (ca 1 900 innb), Bolands (ca 1 700 innb), Parham (ca 1 000 innb) og Falmouth (ca 600 innb) er nabobyer og feriesteder. Om du bare skal besøke Codrington for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Barbuda.

Severdigheter, attraksjoner og aktiviteter

Tips og forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder du kan besøke mens du er på ferie i Codrington. Nære Codrington finnes det slott som, Martello Tårn. Disse er noen av de historiske ruinene og stedene du kan besøke, Highland House og The Castle (Slott).

Nærliggende destinasjoner, Codrington

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Antigua Airport og Søk etter leiebil i Saint Barthélemy-Gustav III lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leie en bil Saint John’s. Leiebil i Codrington er den beste transportmåten for å dekke korte eller lange avstander. Leiebil i byer som: Leiebil Saint John’s.

Bilutleiefirmaer i Codrington, Antigua og Barbuda

Avis, Hertz, Budget og Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Antigua Airport. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Codrington kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding