Enterprise åpner nytt kontor på Medellin International Airport

MedellinEnterprise har annonsert at de har åpnet et kontor på Colombias Medellin internasjonale lufthavn. Den nye filialen – som allerede tar imot reservasjoner – betjener Enterprise Rent-A-Car-kunder, samt National Car Rental og Alamo Rent A Car. Enterprise Holdings eier alle tre merkene.

Den nye Colombia-filialen, som ligger ved landets nest største flyplass, representerer selskapets forpliktelse til å betjene innenlandske og internasjonale kunder når reiser åpner opp rundt om i verden. Siden pandemien startet har selskapet åpnet mer enn 100 nye filialer over hele verden.

«Colombia er et viktig marked for Enterprises globale vekst ettersom vi fortsetter å utvide for å møte behovene til både forretnings- og fritidsreisende, uansett hvor de velger å gå,» sa Peter A. Smith, visepresident for Global Franchising i Enterprise Holdings. Når internasjonale reiser begynner igjen, er vi glade for å kunne betjene våre kunder over hele verden og holder vårt løfte om å gi dem en trygg og komfortabel leieopplevelse.

Medellin-filialen øker Enterprises tilstedeværelse i Colombia til 11 lokasjoner. Det er det siste i selskapets pågående internasjonale ekspansjon i Latin-Amerika og områdene rundt. Enterprise Rent-A-Car debuterte i Latin-Amerika i 2015 og ble med i merkene National og Alamo.

Kunder i Colombia har også den ekstra fordelen av å motta priser og gratis leiedager gjennom to lojalitetsprogrammer: Enterprise Plus gjennom Enterprise Rent-A-Car-merket og den prisbelønte Emerald Club gjennom National Car Rental-merket. Enterprise Plus og Emerald Club ble begge lansert i Colombia i 2017.