Enterprise åpner i Aruba og Panama og ekspanderer i Brasil

ArubaEnterprise har annonsert at flaggskipsmerket Enterprise Rent-A-Car har åpnet sine første utleiesteder i Aruba og Panama, samt 25 ekstra filialer i Brasil. De nye lokasjonene – som allerede tar imot bestillinger – slutter seg til National Car Rental og Alamo Rent A Car-merkene i alle tre landene. Enterprise Holdings eier alle tre merkene.

Enterprise Rent-A-Car-filialen i Panama ligger på Panama Citys Tocumen internasjonale lufthavn – en av de travleste flyplassene i Mellom-Amerika og en nøkkeldestinasjon for mange forretningsreisende. På Aruba, et av de beste reisemålene for fritidsreisende fra USA, er det nye stedet på Queen Beatrix internasjonale lufthavn i Oranjestad.

Enterprise Rent-A-Car-utvidelse De nye filialene i Brasil øker Enterprise Rent-A-Cars’ tilstedeværelse i landet til 77 lokasjoner. Merket har vokst raskt i Brasil, Sør-Amerikas største marked; alle disse sidene har åpnet siden den brasilianske lanseringen i 2019.

Åpningene er alle en del av selskapets pågående ekspansjon i Latin-Amerika og Karibia. Enterprise Rent-A-Car debuterte i Karibien i 2014 og utvidet til Latin-Amerika kort tid etter.

Kunder som reiser til Aruba og Panama kan glede seg over flere fordeler og belønninger med utvidelsen av to lojalitetsprogrammer: Enterprise Plus gjennom Enterprise Rent-A-Car-merket og den prisbelønte Emerald Club gjennom National Car Rental.

«Aruba, Panama og Brasil er en del av vår fortsatte globale vekst, ettersom vi streber etter å betjene både forretnings- og fritidsreisende uansett hvor de er i verden,» sa Peter A. Smith, visepresident for global franchising i Enterprise Holdings. Når disse destinasjonene åpner igjen for internasjonale flyvninger, er vi dedikert til å gi våre kunder en leieprosess som er trygg, komfortabel og styrket av vår kundeservice i verdensklasse. Og når kunder begynner å reise igjen, er økt tilgjengelighet for Enterprise Plus og Emerald Club en annen måte å takke dem for deres virksomhet.