Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Castro

Sammenlign bilutleiefirmaer Castro

Bilutleie i Castro

Her kan du sammenligne priser for leiebiler i byen Castro, regionen Los Lagos, Chile. Prøv å søke etter og bestille en leiebil enkelt. Når du leier en bil hos oss, vil det ikke vente noen overraskelser på deg når du kommer for å hente bilen. Våre priser inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter, veihjelp og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Autoprio.no vil hjelpe deg å finne billige leiebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Castro - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Castro i Chile. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler.

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Castros jernbanestasjoner reisesentre og flyplasser som Gamboa flyplass 2 km, Mocopulli Dalcahue flyplass 16 km og Pupelde Ancud flyplass 63 km, WCA og porter / fergeterminaler som Puerto Castro, Puerto de Castro. GO på Los Carreras 774, Hertz Chile på Ruta 5 1170 er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Mer om Castro

Castro är en by i kommunen Provincia de Chiloé, Los Lagos regionen, Chile. 3. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Chiles 58. største by/distrikt. Chonchi (ca 12 600 innb) er nabobyer og feriesteder. En by som har ca 29 900 (2018) innbyggere. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Chonchi, La Chacra, Tentén, Nercón og Gamboa. Les mer om hva Castro har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Byen ligger ca 81 moh. Reise med buss? Disse stoppene og stasjonene ligger i nærheten av byen Terminal Municipal de Buses, Bussterminal, Buses Cruz del Sur og Terminal Cruz del Sur. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia de Chiloé.

Severdigheter, attraksjoner og aktiviteter

Lurer du på hva du skal se i Castro? Her kommer det noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som du kanskje ønsker å besøke. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Club de Golf Quilquico 5 km. En hel dag for å slappe av og sole seg på standen, dette kan du gjøre på f.eks. Playa Sabanilla. De ligger aller nær byen. Om du har lyst til å besøke et museum, kan du velge mellom Kommunalmuseum Castro, Regionmuseum Castro, Escuela Museum Yutuy, Museum Arte Moderno MAM og Galerie Modulor, disse er gå avstand fra sentrum. Cerro Millantuy, Utsiktspunkt Palafitos og Palafitos Pedro Montt Sector 2 er utsiktspunkt i byen, hvor du kan se hele byen. Vakre grønne områder, parker og planter Plaza Montt, Plazuela Martín Ruiz de Gamboa, Park Millantuy og Plazuela Eduardo Frei, er verdt å se. Leter du etter et sted å handle? Byens store kjøpesentre er f.eks. Altos de Castro og Mall Paseo Chiloé.

Nærliggende destinasjoner, Castro

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Gamboa lufthavn, Bilutleie Mocopulli lufthavn og Billige bilutleie Pupelde lufthavn. Leiebil i Castro er den beste transportmåten for å dekke korte eller lange avstander. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil Puerto Montt, Søk etter leiebil i Osorno, Leiebil Ancud, Puerto Varas og Quellón.

Bilutleiefirmaer i Castro, Chile

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Castro, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Gamboa lufthavn, Mocopulli lufthavn og Pupelde lufthavn. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Castro kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding