Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Gällivare

Sammenlign bilutleiefirmaer Gällivare

Bilutleie i Gällivare

Søk og sammenlign priser på leiebiler i byen Gällivare, regionen Norrbottens län, Sverige. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Budget, Europcar, Hertz, Avis, Sixt, Thrifty f.eks. Autoprio.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Gällivare - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil & bilutleie i GällivareSammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen Gällivare, Sverige. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen. Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Gällivares jernbanestasjoner (Stasjon Gällivare) reisesentre og flyplasser som Gällivare Lapland flyplass 7 km og Kiruna flyplass 77 km, GEV. Hertz på Sommarvägen 2, Europcar på Energiplan 3, Budget på Cellulosavagen 11 Box 6 er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Mer om Gällivare

Gällivare är en by i kommunen Gällivare kommun, Norrbottens län regionen, Sverige. Er sentral beliggenhet i området. 5. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Sveriges 146. største by/distrikt. Malmberget (ca 6 000 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Det bor ca 10 400 (2018) innbyggere i byen. Les mer om hva Gällivare har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er Malmberget, Jokkmokk, Malmberget. Ligger ca 363 meter over havet. Busstasjoner og bussholdeplasser i nærheten av byen er Malmberget Busstasjon. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Severdigheter, attraksjoner og aktiviteter

Skal du være turist i Gällivare? Her kommer det noen forslag til aktiviteter, steder, attraksjoner, museer og steder som du burde sjekke ut mens du er der. Ønsker du å se på sport, eller kanskje trene? Idrettsbaner i nærheten av byen er Ridklubben Dundret. Gällivare-Malmbergets Golfklubb 4 km er golfbaner som ligger i nærheten av feriestedet. Om du ønsker å spille golf eller planlegger en golftur. Gällivare nya Kirke, Allhelgonakyrkan og Gällivare Gamle kirke ( Lappkyrkan) er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten.

Få en oversikt over hele byen? Västtoppen Dundret ligger innen gangavstand fra sentrum. Vakre grønne områder, parker og planter Sjöparken, er verdt å se. Norrskengalerian er kjøpesentre i byen om du har lyst til å handle. Om du har lyst til å besøke et museum, kan du velge mellom Hembygdsomradet, Gällivare Museum og Sommarviste, disse er gå avstand fra sentrum.

Nærliggende destinasjoner, Gällivare

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Gällivare lufthavn, Søk etter leiebil i Kiruna lufthavn og Bilutleie Pajala lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leie en bil Malmberget, Sammenlign leiebiler Jokkmokk og Billige bilutleie Kiruna. Søk gjennom hundrevis av leiebilsider samtidig for leiebiltilbud i Gällivare. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Luleå, Leiebil Piteå, Leiebiler Kiruna, Boden og Malmberget.

Bilutleiefirmaer i Gällivare, Sverige

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Gällivare lufthavn og Kiruna lufthavn. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Gällivare kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding